top of page

Sjøbadet er en frivillig forening drevet for og av medlemmene. Det kan ta noe tid før vi svarer på henvendelser. Vi ber deg sjekke hjemmesiden vår, https://www.sjobadet.no/. Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, kan du sende en mail til:

styret@sjobadet.no

 

FAQ

Åpningstider om sommeren:

I sommersesongen (1. juni – 31. august) er Sjøbadets normale åpningstider kl 12-18 dersom det er oppholdsvær og over 15 grader. Avvik kan forekomme og annonseres på Facebook-siden vår.

Hvordan kan jeg bli medlem?

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta inn alle som ønsker å bli medlem. Vi har ingen venteliste. Det vil ikke bli tatt opp nye medlemmer før tidligst høsten 2023.

Kan jeg bade eller bruke badstua uten å være medlem?

Sjøbadets ønsker å legge til rette for at også ikke-medlemmer kan nyte godt av dette fantastiske stedet. Sjøbadet er åpent for ikke-medlemmer på godværsdager om sommeren. I vintersesongen (1. september – 31. mai) arrangeres det åpent folkebad siste helg hver måned. Arrangement med informasjon om påmelding og priser annonseres på Facebook noen dager i forkant av arrangementet. 

Det er mulig for medlemmer å ta med seg en venn på badstu. Ved påmeldingsbadstu må gjesten bli booket billett for. Kostnad er kr. 100,-, som vippses til: 133862

Kan vi leie Sjøbadet eller badstua?

Utleie kan skje i perioder hvor badet ellers ikke er i bruk, både til medlemmer og ikke-medlemmer. "Fremleie" eller arrangement i vinnings hensikt er ikke tillatt. Prisen for leie av badstua er minimum 1000 NOK/time samt 100 NOK/time per antall deltagere utover 10 personer. For eksempelvis to personer er altså prisen 1000 NOK/time, for 12 personer er prisen 1200 NOK/time etc. For kun bading er prisen minimum 500 NOK/time samt 50 NOK per deltager utover 5 personer.

Henvendelser om utleie sendes til styret@sjobadet.no og merkes med UTLEIE. Vi er en forening drevet av frivillige, og søknader må sendes i god tid for at den skal kunne behandles før det ønskede tidspunkt.

bottom of page