top of page
03T1LTf4s1.jpg

BRUK AV SJØBADET

Sommer og vintersesong

Sjøbadet er åpent for allmenheten i sommersesongen mellom 1. juni og 31. august. Det vil da normalt være vertskap tilstede. I vintersesongen fra 1. september til 31. mai er Sjøbadet tilgjengelig for medlemmer og til faste tider for allmenheten. Se våre ÅPNINGSTIDER og følg oppdateringer på våre facebooksider.

 

Det er begrensninger på hvor mange det kan være på Sjøbadet samtidig. 


Den som er vertskap er IKKE badevakt, all bading skjer derfor på eget ansvar.  

Sikkerhet

På Sjøbadet bader man på eget ansvar, da vi dessverre ikke har økonomi til å ansette badevakt som i de gode gamle dagene. Alle badende over 15 år må være svømmedyktige. Barn og unge under 15 år, må være under oppsyn av ansvarlig voksen.

Vær spesielt oppmerksom på at det i Trøndelag er stor forskjell mellom flo og fjære. Dette påvirker dybdeforholdene under stupetårnet i vesentlig grad. Det vil være farlig å stupe fra øverst i stupetårnet ved lavvann. Sjekk derfor alltid dybden før du stuper/hopper fra tårnet. Sjøbadet anbefaler at man uansett årstid aldri bader alene!!!

I badstua har vi egne regler. Disse må leses av alle som bruker badstua.

 

På grunn av gjentatte tilfeller av hærverk (som er politianmeldt), har vi dessverre blitt nødt til å videoovervåke Sjøbadet. Ansvarlig for dette er styreleder.

Som medlem får man elektroniske armbånd som gir adgang til Sjøbadet og garderobe. Dette gjør det mulig å ta et bad når man vil uten å være avhengig av åpningstider. Man har IKKE tilgang til badstue utenom de fastsatte tidene som medlemmene får tilsendt på epost hver søndag. 

Elektronisk nøkkel er personlig.

Medlemmer kan ta med én gjest mot betaling. I åpningstid sommersesongen gjelder egne priser. Se ÅPNINGSTIDER og priser.

Parkering

Det er ikke tillatt å kjøre bil/moped over til Sjøbadet. Det henvises til parkering på Brattøra som er avgiftsregulert. 
Det er sykkelparkering ved Sjøbadets inngangsparti.

Grasrotandel

Grasrotandelen lar deg bestemme hvem som skal få noe av Norsk Tippings overskudd! Sjøbadet er registrert hos Norsk Tipping som Grasrotandelmottaker, så  registrer oss gjerne (Sjøbadet i Trondheim, org.nr: 995 411 016) på ditt tippekort eller din tippekonto - det vil vi sette stor pris på! 
 

bottom of page