top of page

Den store badedagen 1.september

Trondheim Sjøbad er i dag Norges eldste sjøbad. Badet har sine røtter tilbake til 1858. Det fantastiske er at det finnes protokoller helt fra starten som gir informasjon om vær, saltinnhold i sjøen, besøk, maneter, investeringer, ødeleggelser/gjenoppbygging, skiftende bademestre osv.

Av dette har PTP laget en form for historisk foredrag, krydret med fortellinger fra bøker om Trondheim Sjøbad og egen empiri tilbake til 1980.  Forestillingen vil være av interesse for alle som elsker Trondheim Sjøbadet, det være seg medlemmer anno 2019, tidligere brukere, vinterbadere, de som hopper i sjøen kun på solskinnsdager, er jublende besøkende på Folkebadstuen eller bare er nysgjerrig på Trondheim Sjøbads historie.

Billetter: 100/80 NOK (betaling på VIPPS eller kontant)

Forestillinger: Torsdag 29.8 Kl. 1800-2000. Lørdag 31.8 Kl 1400-1600. Søndag 1.9 Kl. 1200-1400.
Ta med varme klær/noe å sitte på. 

 
Med:

I rolle som Maggie Røstad;   Ragnhild By. Lydkulisser;  Anders Elsås. Ide, manus, ansvar for portrettgalleriet og historieforteller; Berit Rusten

Støttet av Trondheim Kommune

Dette er et arrangement som er åpent for hele Trondheims befolkning. Det vil være mulig å prøve badstuetilbudet vårt, og ta seg en forfriskende høstdukkert i Trondheimsfjorden. Kl. 1200 vises forestillingen Protokoller og absurde historier fra Trondheim Sjøbad, og resten av dagen kan du kose deg på Trondheims beste (og eneste) sjøbad. Velkommen. 

bottom of page